Suomen Sodat — Keskustelua Suomen käymistä sodista

Liity, värväydy!

Ajankohtainen tiedote: SuomenSodat.infon lukijoita kehotetaan hankkimaan omaan tietokoneeseensa, kännykkäänsä ja tablettiinsa virustorjuntaohjelma, sillä WannaCry-hyökkäys — se kohdistui Microsoft Windowsin käyttäjiin muussaamalla saastuneiden tietokoneiden käyttöjärjestelmät — vaikuttaa edelleen kuplivan Webin pinnan alla. WannaCry on maailmanlaajuinen kyberhyökkäys, jonka uhreilta vaaditaan lunnaaksi bitcoineja noin 300–600 euron edestä. Nettiin kytketyn laitteen suojaamisesta kerrotaan lisätietoja esimerkiksi Virustorjunta.biz-sivustolla.

Vrvytyminen (vaihe 1/2)

Lue tm ennen kuin vrvydyt foorumin jseneksi. Kyseess ei ole mit tahansa liirumlaarumia, vaan ihan hydyllist tietoa.

Ennen kuin rekisteridyt tmn uljaan & upean sota-aiheisen foorumin jseneksi, on erittin suotavaa, ett kytt pari-kolme minuuttia elinajastasi lukaisemalla lpi sen rekisteriselosteen. Siell kerrotaan mihin nit tietoja, jotka ilmoitat rekisterityesssi foorumille, saatetaan kytt ja mihin ne tallennetaan. Nyrkkisnt on kuitenkin tuossa edell mainitussa selosteessa se, ettei tietojasi vlitet ja luovuteta aiheetta tai kevyin perustein kenellekn ns. kolmannelle osapuolelle.

Lue mys ohjeet, ja sisist ne. Ihan tytt hpnhp ei kannata foorumin viesteihin laittaa ¯ pyritn pitmn keskustelu asiallisena ja vlttmn kaikenlaista turhaa alatyylist kirjoittelua. Asiattomat viestit poistetaan. Asiattomien viestien lhettji rangaistaan. Tulee sanktioita.